• BIST 9538.72
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Alman otobüsçünün de tercihi TEMSA

Alman otobüsçünün de tercihi TEMSA
TEMSA, yurtiçi otobüs pazarındaki başarısını yurtdışına da taşımaya devam ediyor. TEMSA, Avrupa’da taşımacılık sektöründe hizmet veren tecrübeli firmalardan 9’una 14 araçlık teslimat gerçekleştirdi.

TEMSA’nın Almanya ofisi tarafından gerçekleştirilen satışlarda araçları Temsa Almanya Genel Müdürü Umut Kamay teslim etti. Araçları alan firmalar arasında 6 Alman şirketinin yanı sıra 2 Avusturya, 1’de İtalyan şirketi bulunuyor.

Geniş ürün gamı ile tercih TEMSA

TEMSA,  Alman firmalarından Barbis Reisen, Müller Reisen, Taxi Meier, Grötsch Reisen, Villing Omnibus Reisen, Schmitt Reisen Avusturya firmaları Bösch Reisen, Meidl Reisen ve Milano’lu operatör AutolineeAschdamini S.r.l.’ye teslimatlar gerçekleştirdi.

2007 yılından beri faaliyet gösterdikleri Almanya’nın zorlu otobüs pazarında 800 araçlık bir kapasiteye ulaştıklarının bilgisini veren Temsa Almanya Genel Müdürü Umut Kamay,      “Otobüs için ‘key market’ olan Almanya’da başarılı olduğunuzda diğer ülkelerde zaten birçok kapının size açıldığını görebilirsiniz.  Son yaptığımız teslimatlarda da bunu görmek mümkün. Teslimatları gerçekleştirdiğimiz, sektöründe tecrübeli otobüs firmalarından 6’sı Alman, 2’si Avusturyalı, 1’i de İtalyan şirketi. Temsa’nın  Almanya ofisinde satışını yaptığımız araçlar ağırlıklı olarak HD12, HD13, MD9C, ve MD9LE oluyor. Bu pazara yönelik ürün gelişimlerini de sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte öncelikle Almanya pazarındaki araç sayımızı 1000’li adetlere ulaştırmayı hedefliyoruz. Otobüslerimizin işletim sürecinde sunduğu avantajlar, üst düzeydeki iç konfor müşterilerimizin büyük beğenisini topluyor ve yeni yatırımlarda tercih ediliyoruz” dedi.

Firmalar da TEMSA yatırımı yapmaktan memnun

Araçları teslim alan firma yetkilileri de Temsa’nın müşteri ihtiyaçlarına en uygun ürünleri sunduğunu, işletim sürecinde otobüslerin sorunsuz hizmet verdiğini belirttiler. Firma yetkilileri satış sonrası hizmet sürecinde Temsa’nın müşteriyi memnun eden kaliteli bir yapıya sahip olduğunu ifade ettiler.

taxi-meier-delivery.jpgvilling-delivery.jpgautolinee-aschedamini-s.r.l-delivery.jpgbarbis-reisen-delivery.jpgbösch-reisen-delivery.jpgmüller-reisen-delivery.jpg

Bu haber toplam 4344 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim